Piese auto online sau offline?

La un moment dat v-am pus aceeasi intrebare referitoare la asigurarea RCA, prezentandu-va in acelasi timp si cateva avantaje si dezavantaje ale cumpararii unei asigurari obligatorii prin intermediul internetului.

Acum sunt curios cum preferati voi sa va cumparati piesele auto: mergeti in magazinul de la colt sau la depozitele mari din orasul vostru, ori preferati sa “intrati” in cateva magazine online piese auto si sa comparati imediat ofertele, urmand sa dati comanda fara a va deplasa, intr-un timp mult mai scurt?

Este destul de evident ca online-ul va ofera mai multe avantaje decat un magazin clasic, mai ales in termeni de timp necesar pentru o comanda. Pe langa asta, de multe ori, mai ales daca sunteti dintr-un oras mare, comanda va poate fi livrata in numai cateva ore in mod gratuit.

O problema pe care ar ridica-o unii cand vine vorba de a comanda piesele auto online este legata de riscul mai mare ca piesa sa nu fie compatibila, dar va spun ca eu chiar recent am patit sa command un reper in magazin si sa imi fie adusa o piesa nepotrivita. Asadar, asemenea erori cred eu ca se intampla indiferent de metoda aleasa, singura problema fiind doar cu schimbarea piesei, care la un magazin online este mai anevoioasa, fiind necesara trimiterea ei prin curier.

Vezi si:  Renault revine la dividende

Totusi, cum acest tip de eroare nu este foarte intalnita putem considera ca acest mic minus nu este atat de important, mai ales daca luam in calcul si plusurile multiple oferite de un magazin online.

Voi cum preferati sa va comandati piesele auto?

2 thoughts on “Piese auto online sau offline?”

  1. Este mai avatanajos sa comanzi piese auto de pe internet deoarece poti analiza preturile si caracteristicile produsului inainte de a-l achizitiona.

    Admin Edit:
    De acord, doar ca nu e corect sa va promovati asa. Cineva a investit in acest articol, nu e corect ca d-voastra, magazin concurent fiind, sa veniti aici cu link-uri. S-aveti o zi buna! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.