Plimbarea de Sambata II – Casa Auto Iasi

Dupa ce am vazut noul SUV romanesc, am plecat spre showroom-ul Casa Auto Iasi – Mercedes, Mitsubishi, Ford. Prima oprire a fost, bine-nteles, la Mercedes. M-am uitat la ultimul model C-Class 200CDI Blue Efficiency, apoi la un GL 420CDI foarte dotat care costa aproximativ 100.000 de euro. Niste masini premium care arata foarte bine, facute in stilul binecunoscut al celor de la Mercedes.

Cu adevarat interesant a fost un CLS. Nu orice fel de CLS ci un 6.3 AMG. Cand l-am vazut, am uitat de Duster si de Dacia. O sa ziceti ca sunt nebun, dar cand m-am pus pe scaunul de la sofer, am intrat in alta lume. Nu imi puteam stapani zambetul. Am simtit ca ” is the shit”. Pretul era undeva pe la 120.000 de euro, deci este un vis foarte indepartat din pacate. As fi multumit daca as avea ocazia macar sa conduc o asemenea masina, oricat de putin.

Pe langa acest AMG am mai vazut Mitsubishi Lancer/Colt/Outlander si cateva modele Ford. Dar pur si simplu nu m-au mai interesat cu adevarat, cu toate ca sunt niste masini bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.