Prestige – prima serie limitata pentru Dacia Duster

Cei de la Dacia au lansat prima serie limitata a modelului Duster. Aceasta se va numi Prestige si va oferi mai multe dotari. Pretul la care se va vinde este de 13.900 euro cu TVA.

Lista de dotari standard a editiei Duster Prestige este destul de lunga pentru un model produs la Mioveni. Asadar, pe masina se vor regasi dotari ca: pachet Look, tapiterie din piele, radio CD MP3 cu satelit de comanda la volan si Bluetooth, priza jack si USB, ABS, EBV, asistenta la franarea de urgenta, computer de bord, patru airbag-uri si aer conditionat. De altfel, Duster Prestige este si prima Dacie care are ca dotare standard aerul conditionat.

Pentru a avea o masina cu adevarat dotata, clientii isi pot pune si dotari optionale ca ESP/ASR si geamuri electrice spate. Culorile disponibile pentru aceasta gama sunt cele disponibile pentru toate variantele de echipare, deci la acest capitol nu avem parte de nimic special.

Pretul acestei serii limitate va incepe de la 13.900 de euro cu TVA si ajunge pana la 17.600 de euro cu TVA. Diferenta de pret este data de motorizarea aleasa.

Via- Automarket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.