Prezentarea noului Mercedes-Benz S65 AMG Coupe

Cum pentru unii S63 AMG Coupe nu este de ajuns, cei de la Mercedes s-au gandit ca ar fi util sa lanseze o varianta si mai puternica, echipata cu un „monstru” V12 twin turbo, care dezvolta nu mai putin de 630 de cai putere.

Pentru cine doreste sa aiba parte de lux, tehnologie si putere, la cote maxime, in acelasi timp, exista un nou model care satisface toate aceste pretentii intr-un mod remarcabil. Se numeste Mercedes-Benz S65 AMG Coupe si are sub capota o unitate de 6.0 litri, twin turbo, V12, care dezvolta nu mai putin de 630 de cai putere si 1000 de Nm. Puterea maxima este disponibila intre 4800 si 5400 rpm, in timp ce cuplul maxim este atins intre 2300 si 4300 rpm. Timpul necesar pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h satisface cerintele oricui, pentru ca este de doar 4.1 secunde.

Jantele, dupa cum puteti observa si in fotografii, sunt imense (20 de inch), iar discurile de franare de asemenea. Acestea din urma sunt fabricate din otel sau material ceramic (optional). In ceea ce priveste tehnologia prezenta pe masina, aceasta se pastreaza, asadar lista de optionale este cel putin la fel de lunga ca in cazul unui „oarecare” S-Klasse Coupe.

Vezi si:  Prestige - prima serie limitata pentru Dacia Duster

In Germania, pretul versiunii S65 AMG se va situa in jurul valorii de 244.000 de euro. Lansarea oficiala va avea loc in luna septembrie a acestui an.

Via – Mercedes-Benz

One thought on “Prezentarea noului Mercedes-Benz S65 AMG Coupe”

  1. Prea frumos, la ce pret are nu iti bati capul cu taxa de prima inmatriculare, daca ai sa dai atatia bani pe „bolid” ai si de taxa de prima inmatriculare.

    *admin edit: cand o sa ai nume de persoana, nu de companie, o sa poti avea si link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.