Primele fotografii ale noului Kia Cee`d

Kia a prezentat zilele trecute primele fotografii oficiale ale noii generatii Cee`d. Noul model reprezinta o evolutie remarcabila din toate punctele de vedere fata de vechiul model.

La sfarsitul saptamanii trecute, Kia ne-a oferit multe noutati in legatura cu a doua generatie Cee`d. In primul rand, ne-au fost dezvaluite trei imagini oficiale ale modelului, iar in al doilea rand, am fost informati ca Cee`d va beneficia de o unitate turbo de 1.6 litri.

In afara de motorul turbo de 1.6 litri si 205 cai putere, va mai exista o unitate noua, 1.6 GDI, care va dezvolta 136 de cai putere. In ceea ce priveste deign-ul, nu are rost sa mentionam in parte fiecare element care a fost schimbat, deoarece totul este nou. Chiar daca per ansamblu nu putem zice ca masina are foarte multa personalitate, singurul element specific Kia fiind grila, noul Cee`d este placut privirii.

Noua generatie Cee`d va fi prezentata in luna martie la Salonul Auto de la Geneva, iar in showroom-uri o vom vedea in vara acestui an.

Via – Kia Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.