Primele fotografii cu Dacia Sandero facelift

Chiar daca versiunea prezentata de Renault in Brazilia poarta sigla producatorului francez, mai mult ca sigur si varianta cu sigla Dacia va arata la fel.


Modificarile facute de brazilieni, constau in imbunatatirea designului exterior si revizuirea completa in interiorului. La capitolul mecanica, Sandero facelift nu aduce nicio noutate.

La exterior, cea mai mare atentie a primit-o partea din fata care vine cu un nou spoiler, o noua grila si faruri discret redesenate. Posteriorul masinii a ramas aproape la fel, singurele modificari fiind pozitionarea numelui modelului in centrul usii portbagajului si o mica imbunatatire la nivelul stopurilor.

La interior modificarile sunt cu adevarat vizibile, chiar daca linia generala este acceasi de pe vechea versiune. Renault s-a ocupat de toate plangerile utilizatorilor, si a modificat total aspectul consolei centrale cu ajutorul reasezarii comenzilor, a unitatii audio si a ornamentului lucios preluat de pe Duster. O alta modificare, poate cea mai importanta, este mutarea butoanelor pentru actionarea geamurilor electrice de pe consola centrala pe portiere. Pe langa aceste lucruri inginerii Renault au precizat ca si antifonarea interioara a fost imbunatatita simtitor.

In privinta mecanicii nimic nu va fi nou – aceleasi motoare pe benizna sau motorina, iar cutia automata inca nu va fi prezenta chiar daca exista multi doritori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.