Primele imagini ale noului Peugeot 208

Cei de la Autozeitung au publicat primele imagini ale inlocuitorului lui 207, noul Peugeot 208. Acesta va fi disponibil pe piata in primavara anului 2012.

Jurnalistii de la publicatia germana Autozeitung, au reusit sa intre in posesia catorva imagini in care este surprins noul 208. Practic, lansarea oficiala a modelului este programata in data de 2 noiembrie, dar se pare ca Peugeot nu a reusit sa pastreze destul de bine surpriza.

Dupa cum putem observa, noul 208 preia foarte mult din designul modelului 508, acest lucru confirmandu-ne limbajul de design pe care producatorul francez il va urma in perioada urmatoare.

Noul model de clasa mica al celor de la Peugeot va beneficia de cinci propulsoare diesel si doua pe benzina. Acestea vor fi foarte economice, cel mai scazut consum mixt anuntat fiind de numai 3.4 litri/100km. Unitatile pe benzina vor fi in trei cilindri si vor exista doua variante de litraj: 1.0 si 1.2 litri. Versiunea de 1.0 litri va emite doar 99 g CO2/km si va avea un consum mixt de 4.3 litri/100km.

Dupa cum putem observa, noul 208 mai aduce inca un plus important fata de 207 – interiorul mult mai aratos, construit din materiale de o calitate foarte buna. Modelul va fi disponibil in showroom-uri incepand cu primavara anului 2012.

Vezi si:  Dacia participa la raliul Dakar cu un prototip cu combustibil sintetic

Via – Autozeitung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.