Primele imagini cu interiorul noului Volvo XC90

Dupa o lunga asteptare, de 12 ani mai exact, fanii Volvo vor avea parte de o generatie complet noua a modelului XC90. Scandinavii au decis sa ne dezvaluie masina putin cate putin, asadar inca nu avem imagini cu exteriorul. Totusi, dupa cateva teasere au devenit mai generosi si au dat publicitatii un set de fotografii cu interiorul. La cum arata, a meritat asteptarea!

Pana cand va avea loc lansarea oficiala pe piata a noului Volvo XC90, constructorul suedez ne incanta, rand pe rand, cu informatii si imagini. Si, dupa cum puteti observa si voi, schimbarea este totala. Ce se remarca imediat in fotografii este display-ul imens de pe consola centrala, care ne duce imediat cu gandul la o tableta performanta. Mai mult, fiind atat de mare, Volvo a integrat in sistemul sau aproape toate functiile care ar fi trebuit sa aiba butoane fizice pe consola. Asadar, clasicul minimalism scandinav a fost dus la un alt nivel!

Lasand la o parte acest sistem, la o privire de ansamblu putem observa ca design-ul este curat in totalitate, nu numai in zona centrala. Un lucru inedit in industrie este acela ca pe langa clasicele materiale precum lemnul, aluminiul sau pielea, Volvo a introdus in interiorul noului XC90 si cristalul. Elementele sculptate in cristal sau care au doar insertii sunt levierul schimbatorului de viteze, butonul de pornire a motorului, precum si butonul de setare a volumului.

Vezi si:  Primele fotografii ale noului Kia Cee`d

Asadar, desi au trecut 12 ani fara prea mari schimbari, asta insemnand ca aproape trebuia sa avem o a treia generatie pregatita de lansare, Volvo a schimbat atat de radical noul model incat putem considera ca reprezinta o evolutie suficient de semnificativa ca sa fi meritat aceasta asteptare neobisnuit de indelungata!

One thought on “Primele imagini cu interiorul noului Volvo XC90”

  1. Foarte reusit interiorul, suedezi nu se joaca la capitolul asta! Sunt foarte impresionat de aspectul masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.