Primele imagini cu Mercedes E-Klasse facelift

Celebrul Mercedes E-Klasse a primit un facelift. Acum formele au devenit mai fluide, iar partea din fata a fost modificata radical.

Dupa ce in ultima perioada am avut parte numai de imagini spion si un video teaser oficial, astazi au aparut si primele imagini din care ne putem da seama cum va arata cu adevarat noul E-Klasse. Noul model va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Modificarile operate sunt foarte vizibile, Mercedes facand acest lucru deoarece intre timp directia de design s-a schimbat destul de mult, marca din Stuttgard devenind mai agresiva. Principala modificare este la nivelul partii frontale  – farurile au fost schimbate complet, designul este acum mai modern, singurul lucru care mai aminteste de prima varianta a modelului este forma luminilor de zi LED. Nici partea din spate nu a ramas neatinsa, stopurile desi merg pe aceeasi idee ca la generatia din prezent sunt vizibil diferite. Mici modificari au primit si spoilerele, mai ales cel din fata care are acum prize de aer mult mai mari.

Gama de motorizari cel mai probabil va ramane la fel de diversificata, iar varianta de performanta 63 AMG va fi la fel de puternica ca in prezent.

One thought on “Primele imagini cu Mercedes E-Klasse facelift”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.