Primele imagini cu noul Toyota Auris

Noul Toyota Auris a fost prezentat publicului printr-o serie de imagini oficiale. Acesta va debuta in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Noua compacta a japonezilor de la Toyota aduce un design total diferit fata de cel al versiunii precedente. Liniile exterioare sunt mult mai agresive, iar aspectul general se vede ca este influentat de marca premium a niponilor, Lexus. La interior regasim o orientare cu care Toyota nu ne-a obisnuit pana acum, fiind vorba de linii mai ascutite, forme geometrice si un bord construit in jurul display-ului central.

Toyota Auris II va dispune de doua motorizari pe benzina si doua diesel-uri. Propulsoarele pe benzina vor avea 1.3, respectiv 1.6 litri, iar cele diesel 1.4 si 2.0 litri. Mai multe specificatii referitoare la acestea inca nu au fost facute publice de Toyota. Singurele detalii cunoscute sunt cele referitoare la varianta hibrida care are un sistem de propulsie preluat de la Prius. Acesta include un motor pe benzina de 1.8 litri si un motor electric. Puterea maxima este de 136 CP iar transmisia CVT.

Salonul Auto de la Paris va gazdui si lansarea a doi concurenti puternici pentru Auris. Este vorba despre VW Golf VII si mult asteptatul SEAT Leon III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.