Primele imagini oficiale ale noului Fiat 500L

Cei de la Fiat vor prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva un nou crossover. Acesta va purta numele 500L si va fi produs la uzina din Serbia.

Printre noutatile pe care Salonul Auto de la Geneva ni le va aduce in luna martie, se afla si un model interesant de la Fiat. Acesta este un crossover de clasa B, iar numele sau este 500L. L-ul din denumire se refera la cuvantul „Large”. Dimensiunile noului model sunt de 4140mm lungime, 1780mm latime si 1660mm inaltime. Lansarea modelului va avea loc spre sfarsitul acestui an, productia avand loc in fabrica Fiat din Kragujevak, Serbia.

Conform producatorului, noul 500L se adreseaza clientilor care isi doresc stil italian, design functional si motoare eficiente. Acest model doreste sa ofere cele mai bune lucruri din clasa monovolumelor, a SUV-urilor si a clasei mici, oferind in final o alternativa distincta la clasicele masini din segmentele B si C.

Motorizarile pe care le vom regasi pe aceasta masina sunt: MultiJet II de 1.3 litri, TwinAir de 0.9 litri, si o unitate MultiAir de 1.4 litri. Producatorul italian isi propune ca prin aceste propulsoare sa mareasca eficienta fara a afecta performantele, precum si ridicarea standardului in clasa in care lupta interesantul model.

Via – Fiat

Vezi si:  Seat a publicat primele imagini cu Ibiza facelift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.