Primele imagini oficiale ale noului Range Rover

In cursul zilei de astazi au fost date publicitatii primele imagini oficiale ale noului Range Rover. Modelul urmeaza sa fie prezentat luna viitoare la Salonul Auto de la Paris.

Noul SUV full-size din gama Range Rover pastreaza multe dintre liniile care l-au consacrat, mai ales atunci cand este privit din profil. Schimbarile mai vizibile sunt la nivelul partii din fata si a partii din spate. Gasim linii mai moderne si putin mai arcuite decat in trecut, lucru deloc rau daca ne gandim ca aceasta este directia de design spre care merge Range Rover in ultimul timp (vezi RR Evoque). Totusi este bine ca inca s-a pastrat acel caracter puternic si masculin, care face din Range Rover poate cel mai impunator SUV mare de pe piata.

Un lucru cu adevar benefic adus de noua generatie este reprezentat de greutatea destul de mult redusa in comparatie cu generatia precedenta. Scaderea este de 420 de kilograme, asadar vorbim de un lucru deloc de neglijat. Reducerea ii este datorata faptului ca noua caroserie este construita din aluminiu.

In privinta sasiului, ne putem entuziasma pentru ca acesta va dispune de o noua generatie a sistemului Terrain Response, sistem care este foarte performat chiar si in versiunea actuala.

Gama de motorizari dedicata pietei din Europa va oferi o motorizare pe benzina V8 supercharged si doua unitati diesel – TDV6 de 3.0 litri, respectiv TDV8 de 4.4 litri. Toate aceste motoare vor beneficia de o cutie automata cu opt rapoarte.

Vezi si:  Pachet de tuning de la Edo Competition pentru Koenigsegg CCR

Dupa cum mentionam si la inceputul articolului, noul Range Rover va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din septembrie si cel mai probabil va ajunge in showroom-uri la inceputul anului 2013.

Via – Range Rover

One thought on “Primele imagini oficiale ale noului Range Rover”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.