Primele imagini oficiale cu noul Mercedes S-Klasse

In aceasta seara va avea loc lansarea noului Mercedes S-Klasse. Totusi, pana atunci, baietii din Stuttgart ne-au fericit cu cateva fotografii oficiale. Tot ce pot sa spun e ca noul S este o masina impresionanta, lucru de altfel valabil pentru orice generatie a navei-amiral germane.

Pur si simplu – si aici voi fi clar subiectiv – nu exista o masina in acea clasa care sa fie mai buna decat Mercedes. Desi da, de acord, Seria 7, A8 sau Lexus LS sunt superbe, tehnologizate, puternice, elegante si cum mai vreti voi, dar niciuna nu ofera imaginea pe care un S-Klasse o are!

7 thoughts on “Primele imagini oficiale cu noul Mercedes S-Klasse”

  1. Da, este adevarat arata foarte bine cu aspectul monumental pe care o are de la distanta sugerand puterea si masculinitatea, si detaliile fine si curbate ceea ce ii confera eleganta si feminitate.

  2. Ce sa mai spui, zici ca este din alta lume, mie imi place BMW -ul dar modelul asta ma fascinat pur si simplu. Abia astept sa-l vad pe viu, sigur ca primele aparitii or sa fie in Bucuresti ca doar suntem mari consumatori de Mercedes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.