Primele imagini oficiale cu noul Opel Zafira

Opel a dat astazi publicitatii primele imagini oficiale ale noului model Zafira, model care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.


A treia generatie Zafira a preluat multe linii de pe conceptul prezentat in primavara acestui an la Salonul Auto de la Geneva, acest lucru neputand fi decat benefic. O alta noutate tine de nume, modelul celor de la Opel urmand sa poarte si numele Tourer deoarece producatorul a decis sa mai tina o perioada pe piata vechiul model.

In ceea ce priveste interiorul, acesta este mai generos decat al modelului precedent, ampatamentul masurand acum 2760 mm. Portbagajul are 710 litri cand sunt doar 5 pasageri, iar daca este rabatata si bancheta capacitatea acestuia creste pana la 1840 de litri.

Motorizarile disponibile pe noul model nu vor fi foarte numeroase, fanii diesel avand la dispozitie unitatea de 2.0 CDTI in trei variante de putere – una de 110, una de 130 si una de 165 de cai – iar cei ce prefera benzina au la dispozitie o unitate de 1.4 litri cu 120 si 140 de cai putere.

Modelul va fi prezentat in „carne si oase” in toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.

Via – Opel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.