Salonul Auto Moto la feminin

In urma cu putin timp v-am anuntat ca va avea loc, in perioada 3-7 aprilie, in Bucuresti, un salon auto moto. De data aceasta va anunt ca acolo, la Salonul Auto Moto, vor fi lucruri interesante si pentru cei pasionati mai mult de…fete, decat de masini.

Detalii puteti citi in comunicatul de mai jos:

Capitolul prezente feminine nu poate fi neglijat la un show de acest gen. Concursul de frumusete “Fetele Salonului” se anunta deja ca una dintre principalele atractii ale evenimentului auto-moto.

In tinute casual, relaxate, cu zâmbetul larg pe buze si mereu dornice sa vina in sprijinul vizitatorilor, frumoasele tinere vor reusi cu siguranta sa atraga privirile pasionatilor de cai putere si nu numai.

Intre 3 si 7 aprilie zeci de domnisoare cu forme voluptoase vor putea fi admirate peste tot in cadrul celor 9.000 mp de desfasurare a Salonului Auto Moto. Vor anima atmosfera la intrare, la desk-ul de informatii, pe culoare, in restaurant sau in zona scenei, fiind gata oricand sa ii indrume pe vizitatori, sa faca poze cu ei sau sa le ofere informatii suplimentare.

Ca noutate, cele mai frumoase fete vor putea fi votate chiar de catre toti cei prezenti la Salonul Auto Moto, printr-un sistem foarte simplu: fiecare vizitator, pe langa biletul de intrare, va primi un “talon hostess” pe baza caruia va nominaliza domnisoara preferata. La sfarsitul fiecarei zile, in urma totalului de voturi acumulate, se va desemna o castigatoare, care va fi recompensata cu un premiu in bani.

Tinerele prezente la Salonul Auto Moto de anul acesta pot fi deja admirate pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial. Si asta nu este tot: fetelor prezentate in galeria foto li se vor alatura si toate hostessele doritoare, prezente la standurile expozantilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.