Scapam de Hummer?

Dupa cum ati auzit sau nu, este posibil ca Hummer sa dispara. Dupa ce a primit mai multe oferte de la diversi producatori si le-a refuzat, GM a decis lichidarea marcii Hummer. Ultima sperana a fanilor cocalari din toate colturile lumii, era compania chineza Sichuan Tengzhong, dar guvernul chinez a stopat negocierile. Dupa refuzul chinezilor cica ar mai exista doi ofertanti dar nu stiu de ce cred ca nu se va incheia nicio tranzactie. (imi doresc sa fie asa)

Hummer a aparut ca marca in anul 1991, primul model comercializat fiind H1. Ei bine cand vorbesc Hummer de rau nu includ H1 pentru ca acest model este o varianta civila a vehiculului militar HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle), deci un model performant care isi face treaba. Dar cand vorbesc despre H2 si H3 pot sa zic cu mana pe inima si fara nicio retinere ca este o masina absolut inutila, masina cocalarului american. Pe partea de off-road nu exceleaza, pe autostrada e un monstru care mananca benzina pentru nimic iar in oras este la fel de agil ca un Caterpillar. Designul nu-l comentez pentru ca nu exista. Un cub decupat putin si cu niste beculete aplicate nu e design.

Acum stau si ma intreb – De ce a rezistat pana acum pe piata o masina inutila? De ce exista fani Hummer? De ce exista  Hummer?

Vezi si:  Dacia Duster va primi transmisie automata si motoare noi

Voi ce parere aveti despre Hummer? Este utila o astfel de masina pe piata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.