Schwaben Folia si Dahler au modificat Wiesmann MF5

Schwaben Folia impreuna cu tunerul elvetian Dahler, au modificat varianta roadster a modelului Wiesmann MF5.

Ce a reusit sa faca un producator de folie german si o companie de tuning elvetiana? Un Wiesmann negru mat care ofera 600 de cai putere. Numele responsabililor? Schwaben Folia si Dahler.

La capitolul exterior nu au fost operate multe modificari – avem folie mata aplicata pe caroserie si pe jante – dar sunt de mare efect. Modificarile exterioare dau si numele acestui proiect – Black Bat, nume care i se potriveste de minune.

Modificarile de performanta sunt datorate firmei de tuning Dahler si constau intr-o evacuare noua, un filtru de aer sport si resoftarea unitatii ECU. Datorita acestor imbunatatiri, motorul V10 preluat de la vechea generatie BMW M5 care dezvolta 507 cai putere, ofera acum 600 de cai putere. Ce inseamna mai exact acest lucru? 3.5 secunde pana la 100 de km/h, mai putin de 10 secunde pana la 200 de km/h, si o viteza maxima de 321 de km/h.

Pentru a opri acest bolid a fost modificat si sistemul de franare. Cei de la Dahler au optat pentru un sistem Brembo cu sase pistoane si discuri de 308x32mm pe fata, si patru pistoane si discuri de 380x28mm pe spate. Pretul acestui roadster superb inca nu a fost anuntat, dar stim sigur nu va fi mic.

Vezi si:  Mercedes extinde gama de camioane cu noul Antos

Via – autoblog.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.