Tata Manza – Concurentul indian pentru Logan

Cei de la Tata au anuntat ca vor aduce pe piata din Europa un model ce ar trebui sa detroneze Dacia Logan. Modelul celor de la Tata se numeste Manza si spun indienii ca va avea un pret mic si dotari multe.


Motorizarile ce vor echipa Manza sunt in numar de doua – o unitate pe benzina de 1.4 litri si 90 de cai  putere, si un propulsor diesel de provenienta Fiat care are 1.3 litri si vine in doua versiuni de putere, de 75 respectiv 90 de cai putere.

Tata Manza va fi echipat in varianta de baza cu ABS, airbag pentru sofer si pasager, volan reglabil si scaun sofer reglabil pe inaltime. Intre dotarile optionale gasim radio CD cu MP3 player, geamuri electrice, conexiune bluetooth, computer de bord, si lucruri mai luxoase cum ar fi tapiteria din piele.

Daca vorbim de dimensiuni, Tata Manza este cu 0,16 m mai lung decat Loganul, cu 0,04 m mai putin lat, este mai inalt cu 0,03 m, iar ampatamentul este mai mic cu 0,09 metri decat cel al Daciei Logan. Daca va avea ceva de spus pe piata europeana ramane de vazut, dar eu sunt foarte sceptic in ceea ce priveste succesul masinii indiene.

Vezi si:  22% dintre tineri au condus in stare de ebrietate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.