Tata Nano se va vinde si in Romania

Mica masina a celor de la Tata, considerata a fi si cea mai ieftina masina din lumea la ora actuala, va fi vanduta si pe piata din Europa incepand cu anul in curs.

Momentan, modelul marca Tata va fi exportat in tari ca Tailanda, Sri Lanka si Bangladesh, urmand sa isi faca intrarea cat de curand si in Bulgaria, Turcia si Romania.

Pentru a putea fi vandut in Europa, Nano va suferi cateva modificari – va avea dimensiunile marite si va fi echipat cu ABS, ESP si airbag-uri. Motorul celebrei masini indiene va fi de data aceasta unul care respecta normele Euro 5 si va avea un nivel de emisii mai mic de 100 g/km.

Pe langa aceste diferente si pretul va fi altul – in acest moment Tata Nano costa in jur de 2.000 de dolari pe piata indiana,  sursele spunand ca in Taiwan va costa in jur de 5.000 de dolari.

3 thoughts on “Tata Nano se va vinde si in Romania”

  1. Da, poate putem spune asta, doar ca Tata Nano nu a fost creata in ideea de a fi o masina „smart” ci ieftina. O masina de 2000 $ nu poate fi decat foarte mica, dar repet, Nano nu are nimic „smart” e doar o cutie pe roti pentru indieni saraci! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.