TOP LAC AUTO, un service auto cu experienta de peste 20 de ani

Cand vine vremea sa alegi un service auto, lucrurile nu sunt atat de simple precum par, deoarece exista foarte multe variante. De fiecare data cand trebuie sa faci aceasta alegere, oricate recomandari ai primi de la prieteni, intotdeauna vei avea urme de indoaiala. Cu toate acestea, exista service-uri care te fac sa ai incredere din prima secunda, datorita vechimii in piata, a experientei angajatilor, dar si a serviciilor foarte diversificate.

Un asemenea service este TOP LAC AUTO, care este situat in Sectorul 6 din Bucuresti, pe Bulevardul Timisoara, Nr. 179. De ce spun ca TOP LAC AUTO este un service caruia ii poti acorda incredere totala din prima clipa? Pentru ca activeaza in aceasta piata tocmai din 1995, fara nicio intrerupere, iar acesta este un lucru important, pentru ca daca rata de nemultumiri ar fi fost mare, cu siguranta nu ar fi rezistat timp de 20 de ani, mai ales in aceeasi locatie.

Mai mult, imi place ca au o cladire noua, foarte curata, dar si o parcare mare, spre deosebire de multe alte service-uri care nu sunt situate in niste spatii foarte primitoare. Pe langa aspect si organizare, de remarcat este si faptul ca folosesc aparatura si utilaje de ultima generatie, care pentru mine inseamna rapiditate, exactitate si, in final, calitate. Totusi, aceste utilaje nu functioneaza singure, de aceea este foarte important ca au si un colectiv format din profesionisti cu o vasta experienta in spate, care se vor asigura ca lucrarea finala respecta orice standard calitativ.

Vezi si:  Care sunt avantajele unui motor electric?

Un alt lucru care ar trebui sa conteze pentru oricine este multitudinea de servicii oferite. De ce consider ca este important acest lucru? Deoarece mi se pare mult mai simplu sa mergi intr-un service si sa poti rezolva acolo toate problemele pe care masina ta le are, ba chiar si problemele care vor fi descoperite dupa o inspectie atenta. La TOP LAC AUTO poti beneficia de servicii de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, electrica si electronica. Pe langa acestea, iti poti face ITP-ul, un detailing interior sau exterior, ba chiar iti poti schimba si echilibra rotile. Practic, odata ajuns la TOP LAC AUTO, orice problema ai avea, esti sigur ca o vei rezolva fara a face drumuri suplimentare.

Alt lucru important, care completeaza tot peisajul de servicii, este colaborarea cu majoritatea companiilor de asigurari din Romania: Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa si Asirom. Asadar, chiar daca trebuie sa iti repari masina pe RCA sau Casco, poti face acest lucru cu ajutorul TOP LAC AUTO. Daca doresti sa beneficiezi de despagubiri RCA si CASCO, reparatii auto pe CASCO rapide de la asiguratorii auto si o masina care sa arate si sa se conduca cel putin la fel de bine ca inainte de accident, alege TOP LAC AUTO SERVICE.

Vezi si:  Drept de reparație pentru mașinile cu dispozitive ilicite

Un ultim aspect care merita mentionat, este cardul de asistenta rutiera TOP LAC AUTO, care va poate salva din situatii neplacute, atunci cand sunteti in mijlocul drumului si nu aveti pe cine sa sunati. In concluzie, consider ca merita incercate serviciile oferite de TOP LAC AUTO si ca sansele de a ramane client fidel sunt foarte mari, deoarece ofera toate avantajele de care are nevoie orice sofer.

Pentru a descoperi mai multe detalii, va recomand sa intrati pe site-ul lor: http://www.toplacservice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.