Tunerii de la Startech au modificat noul Range Rover Evoque

Germanii de la Startech ofera deja un kit de tuning pentru proaspat lansatul Range Rover Evoque. Pachetul pregatit de nemti vizeaza atat aspectul, cat si performanta.

Nici bine nu s-a asezat praful traficului pe Evoque, ca deja s-au gasit oameni sa il modifice. De aceasta data cei de la Startech sunt „vinovati”. Pachetul pregatit de tuneri, aduce modificari estetice si de performanta.

La nivel vizual, imbuntatirile constau intr-un nou spoiler fata, un deflector de aer in spate, si un set de jante disponibile in trei variante: 20, 21 sau 22 de inch.

In ceea ce priveste partea tehnica, cei de la Startech au coborat garda la sol cu 35 de milimetri, si au modificat unitatea de 2.0 litri pe benzina. Pana la lansarea modelului, care va avea loc la Salonul Auto din Dubai, nu avem date despre motor. Totusi, presupunem ca va fi vorba de o crestere de putere semnificativa. In standard, motorul de 2.0 litri pe benzina dezvolta 240 de cai putere, deci ne putem astepta la o crestere de macar 40 de cai putere.

Via – WCF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.