V-ati reparat vreo data masina pe RCA?

Ca sa va reparati masina prin intermediul politei RCA trebuie, bineinteles, sa va fi lovit cineva. Eu din fericire nu am fost nevoit sa fac asta niciodata si sper ca nici nu voi fi vreodata. Normal, si situatia inversa este valabila.

Intrebarea pe care v-am adresat-o in titlu e putin mai complexa de fapt. Daca v-ati reparat masina prin intermediul politei RCA a unui neatent sau teribilist care v-a lovit, ati avut probleme cand a trebuit ca firma la care avea RCA sa va deconteze cheltuiala din service?

Va intreb acest lucru pentru ca am auzit pana acum de tot felul de cazuri. Niciodata nu am cunoscut pe cineva care sa nu fi primit niciun leu de la compania de asigurari, dar am auzit de nenumarate ori companii care atunci cand faceau constatarea daunei sa nu includa in lista de reparatii anumite elemente, sau sa considere ca pot fi reparate/indreptate. Iar in momentul in care, mai ales daca ai masina noua, patesti asa ceva, iti vine sa il iei de piept pe agentul constatator. Pentru ca, pana la urma tu ai avut o masina noua pe care un asigurat de-al lor a lovit-o, si nu mi se pare normal sa accepti elemente de caroserie reparate cu chit auto.

Vezi si:  Pregateste-ti din timp masina pentru sezonul rece!

Exista asemenea companii de asigurari rca in piata si va recomand sa le evitati. La o simpla cautare pe Google veti afla care sunt acelea. Plus ca, daca faceti un calcul rca veti vedea ca diferentele de pret intre companiile cunoscute ca fiind neserioase si cele care ofera servicii calitative sunt infime.

Astept sa-mi povestiti experientele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.