Volkswagen Golf 7 Variant va fi prezentat la Geneva

Volkswagen va prezenta in prima zi de presa de la Salonul Auto de la Geneva, noul Volkswagen Golf 7 Variant. Inainte de a avea ocazia sa aflam toate detaliile oficiale, nemtii au dat publicitatii un set de fotografii care ne arata toate detaliile de design ale noului Golf pentru familisti.

Dupa cum spuneam, detalii oficiale despre modelul ce urmeaza sa fie lansat inca nu exista, dar mai mult ca sigur gama de motorizari si pachetele principale de dotari vor fi aceleasi ca in cazul versiunii hatchback. Asadar, ar trebui sa ne asteptam la motorizari turbo, atat pe benzina cat si diesel, cu puteri cuprinse intre 85 si 150 de cai putere.

Dupa cum putem observa in fotografii, interiorul este neschimbat, singurele diferente vizibile fiind barele de pe plafon si, evident, lungimea mai mare a masinii. Stopurile folosite pe versiunea Variant nu mai sunt ca in trecut, diferite de cele ale versiunii hatchback, acum spatele avand un aspect mai greu de deosebit.

Mai multe detalii tehnice despre acest model vor fi facute publice in prima zi de presa de la Geneva. La o prima vedere, parerea mea despre acest Golf Variant este buna, in sensul ca imi place cum arata. Si desi urasc sa sa spun despre o masina ca seamana cu alta, o voi spune acum: partea din spate este aproape 100% ca a Passat-ului Variant. Dar asta nu-i neaparat un lucru foarte rau, nu?

Via – WCF

Vezi si:  Volkswagen Golf 7: World Car of the Year 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.