Volkswagen Golf 7: World Car of the Year 2013

Dupa cum spune si titlul, noul Volkswagen Golf 7 a primit premiul World Car of the Year 2013 (COTY). Un lucru absolut previzibil, din punctul meu de vedere.

De ce spun acest lucru? Pentru ca am testat noul Golf 7 si mi-a lasat impresia ca este cel mai bun hatchback de pe piata. Daca m-as fi aflat printre cei 66 de jurnalisti care au format juriul, mai mult ca sigur aceasta ar fi fost si alegerea mea. Lista de candidati pentru acest titlu la care ravneste orice producator, a fost formata din: Audi A3, Land Rover Range Rover, Mazda6, Mazda CX-5, Mercedes-Benz A-Class, Peugeot 208, Porsche Boxster/Cayman, Scion FR-S/Subaru BRZ/Toyota GT86 si Volvo V40.

Da, in lista de mai sus exista masini mai frumoase, mai performante, mai tehnologizate, mai sigure, dar daca luam in calcul si factorul pret, nu vad sa mai existe o alta varianta mai buna decat Golf 7. Mai mult, trebuie sa amintesc si faptul ca Golf 7 a mai primit si titlul de Masina Anului in Europa, la inceputul acestei luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Golf COTY 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.