Volkswagen Tiguan facelift tunat de ABT Sportline

Nemtii de la ABT Sportline au prezentat kit-ul de tuning pentru Volkswagen Tiguan facelift. Acesta este format dintr-un pachet estetic si un kit de performanta.

La capitolul exterior, tunerii au preferat sa fie cat mai discreti, operand foarte putine modificari. Grila a fost schimbata cu una de tip fagure, spoilerul spate a fost redesenat, si a fost adaugat un mic eleron pe hayon. Pe langa aceste lucruri, ABT mai ofera si un set de suspensii care scad garda la sol cu 20 de mm, plus un set de jante pe 20 de inch.

In schimb, daca vorbim de modificarile ce tin de motorizari, lucrurile nu au mai ramas atat de cuminti. De exemplu, unitatea de 2.0 litri TDI care ofera in standard doua versiuni de putere, de 140 si 170 CP, dezvolta acum 170 respectiv 195 CP. In afara de clasicul TDI, cei de la ABT s-au mai ocupat si de doua unitati pe benzina – cea de 1.4 litri TSI, care de la 160 CP a ajuns la 210 CP, si cea de 2.0 litri TSI, care ofera acum 250 de cai putere, cu 40 in plus fata de versiunea de serie.

Via – ABT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.